Мальовничий куточок Буковини – місто Новодністровськ – пропонує майданчики для розгортання бізнесу


Новодністровськ – місто в Чернівецькій області. Запроектоване і збудоване як місто-супутник каскаду Дністровських ГЕС і ГАЕС – трьох гідроелектростанцій з водосховищем («Дністровське море»). Історичною датою заснування Новодністровська прийнято вважати 1973 рік, коли міністр енергетики і електрифікації СРСР Петро Непорожній підписав Наказ про створення на території Сокирянського району Дирекції Дністровського гідровузла. Водночас для проживання будівельників та експлуатаційників гідроелектростанцій, які приїжджали з усього СРСР, почалося спорудження поселення. В Новодністровську проживає10 630 осіб.

За своїм географічним положенням м. Новодністровськ розташоване на правому березі р. Дністер  (Дністровського водосховища) , на стику трьох західних областей України: Хмельницької, Вінницької, Чернівецької. Рівновіддалене (150км) від трьох обласних центрів – Чернівців, Хмельницького та Вінниці; до районного центру 60 км (м. Кельменці); за 25 км від м. Сокиряни; 18 км від залізничної станції «Романківці»; 32 км від м.Окниця (Молдова).

Площа міста (ТГ) складає 7,09 км2. Територія поділена на житлові та промислові мікрорайони («Діброва», «Сонячний», «Лісовий», «Молодіжний», «Індустріальний», «Юність», «Дністер», «Промисловий», «Транспортний»); садові та гаражні товариства, є район індивідуальної житлової забудови (котеджне містечко). 28,6 га лісових масивів у межах Новодністровська перебувають у складі Хотинського національного природного парку, що разом з водосховищем і крутими дністровськими береговими схилами створює унікальні можливості для розвитку туризму, рекреації, відпочинку. 

Новодністровськ забезпечений закладами освіти, культури, спорту для різних вікових категорій: Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою, ОЗЗСО «Новодністровська гімназія», який включає філію «молодша школа», Новодністровський ЗЗСО ІІ – ІІІст.,Три дошкільні навчальні заклади; Будинок дитячої творчості ;Дитяча музична школа; Новодністровський історичний музей, Будинок народної творчості та дозвілля «Молодіжний», міська бібліотека; 

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги, 

КНП «Новодністровська поліклініка», 

Функціонують Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ДЮСШ, спортивні клуби з футболу, важкої атлетики, пауерліфтингу, фітнес, міський парк відпочинку «Південний». 

В такий важкий для країни час Новодністровськ готовий приймати бізнес з територій бойових дій!

Створено базу даних, в яку занесли повну інформацію про наявні вільні приміщення та земельні ділянки комунальної власності: для офісів, складів, виробничих майданчиків, будівництва. Також зібрали дані про незадіяні приватні приміщення, які можуть надати в оренду місцеві підприємці. 

Спеціалісти міської ради усе систематизували, доповнили фотографіями, відомостями про комунікації та логістику.

Запрошуємо підприємців переводити виробництво із зони бойових дій у нашу громаду. Забезпечимо повне сприяння для оперативного запуску бізнесу. 

Наша громада має працьовитих людей зі знаннями і досвідом та перспективні можливості для розвитку бізнесу.

Створену базу даних можна переглянути в нище наведеній презентації.

Детальніша інформація за тел. 0374131545, 0374131154, 0964778013.

Завантажити: Перелік об’єктів та земель комунальної власності територіальної громади м. Новодністровськ, які пропонуються для розвитку та інвестицій