Відділ культури Новодністровської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:


Відділ культури Новодністровської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

– директора комунальної організації (установи, закладу) Новодністровського будинку народної творчості та дозвілля «Молодіжний» відділу культури Новодністровської міської ради;

– директора комунальної організації (установи, закладу)  Новодністровського історичного музею відділу культури Новодністровської міської ради.

Вимоги до претендентів:

Керівниками закладів культури можуть бути особи, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою, відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам та здатні за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки .

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, надсилають  на поштову та електронну адреси відділу культури Новодністровської міської ради  (м. Новодністровськ, мікрорайон «Сонячний» 3А (приміщення музичної школи), каб. 1, тел.  (03741) 3-16-62; nov.cultura@ukr.net ) впродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу (з 24.01.2022 року по 22.02.2022 року) такі документи:

– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– автобіографію, що містить прізвище ім’я по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу ( у тому числі на вибраних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

– копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

– два рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист довільної форми;

– програму розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації. Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Формування конкурсної комісії для керівників закладів у сфері культури відбудеться з 24 січня 2022 року, згідно Закону України «Про культуру», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII.

Проведення конкурсу  здійснюється уповноваженим органом – відділом культури Новодністровської міської ради (як органом управління)  та конкурсною комісією.