Оголошення про проведення відбору виконавця робіт з технічної інвентаризації нерухомого майна та виготовлення технічних паспортів на недобудовані житлові будинки №19б та 19в, що знаходяться за адресою: м.Новодністровськ, м-н «Лісовий»


Новодністровська міська рада проводить відбір виконавця послуг з технічної інвентаризації нерухомого майна та виготовлення технічних паспортів на недобудовані житлові будинки №19б та 19в

Місцезнаходження замовника: 60236, Чернівецька обл., м. Новодністровськ, м-н «Діброва», буд.25, Новодністровська міська рада

Предмет закупівлі: виготовлення технічних паспортів на недобудовані житлові будинки №19б та 19в, що знаходяться за адресою: м.Новодністровськ, м-н «Лісовий».

Основним критерієм відбору є ціна.

Бажаючі взяти участь у конкурсі до 18.09.2020 включно подають до відділу економіки та управління комунальним майном (м-н «Діброва», буд. 25, Новодністровська міська рада, тел. (03741) 3-37-31) документи:

  1. Цінова пропозиція (подається на фірмовому бланку учасника з підписом уповноваженої особи, контактними даними учасника, із зазначенням реквізитів, місцезнаходження, поштової адреси, телефону, електронної адреси, вказати чи є учасник платником ПДВ; зазначається термін виконання робіт, загальна  вартість пропозиції (цифрами та прописом), з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування (відрядження) до місця проведення огляду, страхування та будь-які інші витрати, вид робіт).
  2. Копія виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  3. Копія кваліфікаційного сертифіката особи, що буде здійснювати виконання робіт.

Розгляд пропозицій відбудеться 21.09.2020 року о 10-00 годині в приміщенні Новодністровської міської ради (м. Новодністровськ, м-н «Діброва», буд.25).