ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ рішення міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2021 рік».


 

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 06.04.2020 в мережі інтернет на офіційному сайті Новодністровської міської ради опубліковано проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення Новодністровської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2021 рік».

Мета прийняття проекту – поповнення доходної частини місцевого бюджету.

З повним змістом зазначених документів можна ознайомитись в адміністративній будівлі Новодністровської міської ради (м.Новодністровськ, м-н «Діброва», буд.25, каб.6, 7.) та на офіційному сайті Новодністровської міської ради (http://miska-rada.pp.ua) в розділі регуляторна політика.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються в письмовому вигляді на поштову адресу або електронною поштою протягом одного місяця з моменту опублікування проекту даного рішення.

Поштова адреса: 60236, Чернівецька область, м.Новодністровськ, м-н «Діброва», буд.25, каб.6, 7.

тел. (03741) 3-15-45,03-37-31

E-mail:ekonomrada@ukr.net