Новодністровська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади м.Новодністровськ.


Новодністровська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади м.Новодністровськ.

Назва об’єкта: нежитлове приміщення №145, площею – 7,7 кв.м, що перебуває на балансі управління економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Новодністровської міської ради.

Місцезнаходження: 60236, Чернівецька обл., м.Новодністровськ, буд. 17А

Мета проведення незалежної оцінки: Визначення ринкової вартості орендованого нерухомого майна, що містить невід’ємні поліпшення для продажу шляхом викупу орендарем.

Спосіб приватизації: викуп (об’єкт з поліпшеннями).

Учасникам конкурсу потрібно подати до конкурсної комісії такі документи:

– заяву на участь у конкурсі встановленого зразка;

– конкурсну пропозицію претендента (подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт), а також строк виконання робіт (у робочих днях);

– копія установчого документа претендента (для претендента – юридичної особи);

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Копії документів завіряються претендентом, який відповідає за їх достовірність та подаються в запечатаному конверті з описом підтвердних документів.

 

Останній день прийому документів на конкурс 22 квітня 2019 року.

Конкурс відбудеться 25 квітня 2019 року в залі засідань міської ради за адресою: м.Новодністровськ, мікрорайон „Діброва”, буд.25.

 

За довідками звертатись в каб.6,7, відділ економіки та управління комунальним майном Новодністровської міської ради та за телефоном 03741-3-37-31