Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік


Копія

Новодністровська міська рада

Сорок третя сесія VІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

30 листопада 2017 р. №282 м. Новодністровськ

 

 

Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів
регуляторних 
актів на 2018 рік

 

Відповідно до ст.7 Закону України №1160-V від 11.09.2003 року «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», Новодністровська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів в м. Новодністровськ на 2018 рік (додаток).
  2. Начальнику відділу організаційної роботи та зв’язків із громадськістю у десятиденний строк після затвердження забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті міської ради та довести до виконавців.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови М.Козака та комісію з питань регламенту, законності та регуляторних актів.

 
Міський голова (підпис є) А.Болдашев

Згідно

Секретар міської ради Н.Кримняк


Додаток

до рішення міської ради

від 30 листопада 2017р. №282

 

План

діяльності з підготовки проектів регуляторних актів в місті Новодністровськ на 2018 рік

№ з/п Назва проекту регуляторного акту Цілі проекту регуляторного акту Строк підготовки проекту Відповідальні за виготовлення проекту Примітка
1. Про встановлення ставок та пільг земельного податку на території міста Новодністровськ Врегулювання місцевих податків і зборів згідно чинного законодавства ІІ півріччя 2018 року Відділ земельних ресурсів та екології Проект буде оприлюднений на офіційному сайті Новодністровської міської ради та в газеті «Наша газета. Новодністровськ-ІНФО»
2. Про затвердження Положення “Про оренду комунального майна, що належить територіальній громаді м.Новодністровськ” (в новій редакції) Упорядкування орендних відносин І півріччя 2018 року Відділ економіки та управління комунальним майном Проект буде оприлюднений на офіційному сайті Новодністровської міської ради та в газеті «Наша газета. Новодністровськ-ІНФО»
3. Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Новодністровськ Врегулювання відносин при наданні ритуальних послуг І півріччя 2018 року Відділ економіки та управління комунальним майном Проект буде оприлюднений на офіційному сайті Новодністровської міської ради та в газеті «Наша газета. Новодністровськ-ІНФО»

 

Начальник відділу економіки та управління

комунальним майном (підпис є) С.Сабаш

Згідно

Секретар міської ради Н.Кримняк