Новодністровська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади м.Новодністровськ, що підлягає приватизації шляхом викупу.


Новодністровська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади м.Новодністровськ, що підлягає приватизації шляхом викупу.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності проводитиметься для оцінки наступних об’єктів незавершеної будівництвом панчішно-шкарпеткової фабрики:

№1. Визначення ринкової вартості каркасної споруди першого модуля виробничого корпусу – 9408,3 кв.м, що знаходиться за адресою: м.Новодністровськ, м-н «Дністер», буд.1, корп.2.

№2. Визначення ринкової вартості каркасної споруди другого модуля виробничого корпусу – 8455,4 кв.м, що знаходиться за адресою: м.Новодністровськ, м-н «Дністер», буд.1, корп.3.

№3. Визначення ринкової вартості каркасної споруди блоку інженерного забезпечення – 3395,3 кв.м, що знаходиться за адресою: м.Новодністровськ, м-н «Дністер», буд.3.

 

Учасникам конкурсу потрібно подати до конкурсної комісії такі документи:

– заяву на участь у конкурсі встановленого зразка;

– конкурсну пропозицію претендента (подається на кожний об’єкт окремо в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт), а також строк виконання робіт (у робочих днях);

– копію установчого документа претендента (для претендента – юридичної особи);

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

– копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

– інформацію про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Копії документів завіряються претендентом, який відповідає за їх достовірність та подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів.

Останній день прийому документів на конкурс 25 вересня 2017 року.

Конкурс відбудеться 28 вересня 2017 року в залі засідань міської ради за адресою: м.Новодністровськ, мікрорайон „Діброва”, буд.25.

За довідками звертатись в каб.6,7 Новодністровської міської ради та за телефоном 03741-3-37-31