Prometheus і Державна служба зайнятості навчають безробітних за допомогою масових онлайн-курсів


 

Освітня платформа Prometheus і Державна служба зайнятості уклали угоду про навчання клієнтів та співробітників Державної служби зайнятості за допомогою масових безкоштовних онлайн-курсів від провідних українських та західних університетів. Партнерство спрямоване на те, щоб надати безкоштовний доступ до найкращого навчання безробітним, які щорічно звертаються до служби зайнятості для опанування нових професій та підвищення навичок. Про це повідомляє в.о. директора Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Завдяки партнерству неприбуткової освітньої платформи Prometheus та Державної служби зайнятості це стало можливим без жодної копійки витрат з державного бюджету. Повний список безкоштовних онлайн-курсів, які пропонує Державна служба зайнятості, доступний за посиланням – http://prometheus.org.ua/employment, – наголошує Л. Кожолянко.

Масовий безкоштовний онлайн-курс передбачає комбінацію заздалегідь записаних відеолекцій, інтерактивних завдань та форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання та отримувати відповіді від викладачів. Формат масового онлайн-курсу дозволяє швидко та якісно навчати сотні тисяч людей, залучаючи до навчання найкращих лекторів і практиків країни.

Довідково. Станом на 20 червня 65 осіб надали згоду на участь в навчанні на онлайн-платформі «Prometheus».