ОГОЛОШЕННЯ


Відділ культури Новодністровської міської ради оголошує про персональний склад конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади керівників закладів культури міста (розпорядження міського голови від 16.06.2017р. № 147 -р «Про утворення конкурсної комісії із проведення конкурсного  добору на посади керівників закладів культури»).

      На виконання Закону України від 28.01.2016р. № 955-УІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», наказу Міністерства культури України від 31.05.2016р. № 380 «Про затвердження положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України», Положення «Про порядок призначення керівників закладів культури, що перебувають у власності територіальної громади міста», затвердженого рішенням двадцятої сесії сьомого скликання від 22.09.2016 року № 267, розглянувши протокол № 2 загальних зборів трудового колективу комунальної організації (установи, закладу) Новодністровської музичної школи від 06 квітня 2017 року, затверджено персональний склад конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади керівників закладів культури міста:

Козак Микола Андрійович – заступник міського голови.

Присакар Альона Анатоліївна – начальник відділу культури.

Ленькова Олеся Олексіївна – начальник відділу з питань кадрової роботи.

Петрик Борис Юхимович – керуючий справами виконавчого комітету.

Поліщук Світлана Юріївна – представник від трудового колективу музичної школи.

Левандюк Наталя   Анатоліївна – депутат міської ради.

Шаповалюк Володимир Миколайович – депутат міської ради.

Кирилюк Аліна Володимирівна – головний спеціаліст відділу культури, секретар комісії (без права голосу).

Конкурсній комісії доручено забезпечити проведення конкурсного добору на посади керівників закладів культури, згідно з чинним законодавством України.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови Козака М.А.